LA POLPETTA

LA POLPETTA Authentic Italian specialties to eat in or takeaway

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 645 beoordelingen
31 jul 2020 om 19:51 We nemen zelden take-away. En als we het doen, is het vaak niet lekker, en dus zonde van het geld. Maar de pizza's van La Polpetta waren overheerlijk!!!
26 jul 2020 om 20:58 Lekker zoals altijd
26 jul 2020 om 9:11 Heerlijke échte Italiaanse pizza's! Goede ingredienten, prijs-kwaliteit= top. Gister de Polpetta gehaktballetjes geprobeerd, super mals, heerlijke saus! 30 min bezorgtijd in de regen op zaterdag, blij met deze zaak :) Graag wat meer basilicum, 1 blaadje n
20 jul 2020 om 8:02 Echt Italiaans!
18 jul 2020 om 18:25 Heerlijk! Echt Italiaans door echte Italianen. En super vriendelijke bezorger
14 jul 2020 om 18:10 Nu twee keer besteld en echt heerlijke Italiaanse pizza's. Zelfs als je een stukje voor de volgende dag bewaard, want de pizza's zijn erg groot. Ook exact op de aangegeven tijd geleverd.
8 jul 2020 om 21:07 Razendsnel en met Italiaanse roots kan ik melden: dit is écht volgens Italiaans recept.
3 jul 2020 om 17:14 De lekkerste pizza van Amsterdam. Hij was dit keer alleen een beetje 'bewogen'.
27 jun 2020 om 14:36 Helemaal top!
26 jun 2020 om 5:31 They are amazing. Every time. Anybody who writes a bad review about them is most likely un unfair competitor ;O)
24 jun 2020 om 17:39 Swampy pizza, salami tasted rotten, absolute insult for any Italian
20 jun 2020 om 21:33 Erg jammer de groente Calzone had maar 2 groente die erg soppig waren en de saus was vergeten. Ook was de Calzone plat wat ik persoonlijk niet vind horen.